counter create hit

مطالب مرتبط:

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

بهترین تعریف موفقیت چیست؟!

موفقیت، برای هرکسی تعریف متفاوتی دارد همانطور که انتظارات آدم ها از خودشان و از زندگی با یکدیگر متفاوت است. تعریف شما از موفقیت چیست؟! من فکر می کنم بهترین تعریف موفقیت شادی است، نه حتی پول. پول خوب است اما نمی تواند روحی شاد بخرد. ما خودخواسته خو ...

آیا آهن زیادی برای بدن ضرر دارد؟

وارد شدن زیاد آهن به بدن بسیار مضر است آهن یکی از مواد معدنی ضروری و لازم برای بدن است اما مانند سایر مواد مغذی، زیاد بودن آهن برای بدن ضرر دارد. زیاد بودن آهن بقدری سمی است که سیستم گوارش جذب آن را کنترل ی کند و به همین دلیل در بیشتر موارد عوارض … ن ...

فواید ویتامین C برای بدن و عوارض کمبود آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

اصلا آووکادو چیست؟ آووکادو یک میوه ی سبز یا سیاه رنگ است که بر روی درختانی همیشه سبز، در آب و هوای گرم می روید. ...

چربی های خطرناک که در ظاهر بی خطر هستند!

سرطان معده و همچنین سرطان روده یکی از شایع ترین سرطان هایی است که بر اثر مصرف این نوع از غذاها در بدن شما اتفاق می افتد. نوشته چربی های خطرناک که در ظاهر بی خطر هستند! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

کم آبی بدن چه علامت هایی دارد و چگونه باید درمان شود؟!

کم آبی بدن می تواند به علت کم نوشیدن آب و یا به وسیله چیزهایی از قبیل اسهال , استفراغ , تب , تعریق بیش از حد , دفع ادرار فزاینده , بعنوان مثال درنتیجه دیابت یا بخاطر استفاده از داروهای خاصی به وجود بیاید. . نوشته کم آبی بدن چه علامت هایی ...

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

میزان تعریق بدن، به طور مستقیم با میزان سوخت و ساز بدن در ارتباط است و عرق کردن می تواند در مورد وضعیت سلامتی شما پیامی داشته باشد. تیتر20 - عرق کردن یک نشانه از سمت بدن است که می خواهد چیزی به ما بگوید! اگر زیاد عرق می کنید، ب ...

چرا چربی ها مستقیم سراغ دور کمرتان می روند؟

به گزارش جام جم، محققان می‌گویند هرکاری که منجر به کاهش حتی نیم سانتی‌متر از اندازه دور کمر شود، می‌تواند بر شرایط سلامت فرد تاثیر مثبت داشته باشد. اما چرا کوچک‌ترین اضافه وزن مستقیم سراغ دور کمر می‌رود؟ عوامل ژنتیک: بیشترین عاملی که ...

آنچه در مورد پیاده روی باید بدانید

آنچه در مورد پیاده روی باید بدانید

برخی افراد مخصوصا خانمهایی که زیاد پیاده روی می‌کنند در مورد بزرگ شدن عضلات پا و ران‌ها نگران هستند. اما بیشتر احتمال دارد که عضلات ران در اثر پیاده روی لاغر، کشیده و سفت شوند تا اینکه حجم آنها زیاد شود. تیتر20 - حفظ و ارتقای تندرستی مردان ...

مزیت ها و ویژگی های شگفت انگیز روغن ماهی!

تحقیقات انجام شده توسط پروفسور پیتر هاو در دانشگاه استرالیای جنوبی نشان داده است که روغن ماهی باعث افزایش کارآیی ورزش در تلاش برای کاهش وزن میشود. نوشته مزیت ها و ویژگی های شگفت انگیز روغن ماهی! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

خوردن دسر قبل یا بعد از غذا مناسب تر است؟

خوردن دسر قبل یا بعد از غذا مناسب تر است؟

در برخی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراک های شور را سر میز می گذارند. تیتر20 - دسر، وعده ایست که معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. اغلب دسرها شیرین هستند، ا ...

فست فود و ریزش مو

فست فود و ریزش مو

با اینكه هیچ ماده غذایی ای مستقیم باعث ریزش مو نمی شود، برخی مواد غذایی مثل فست فو ...

خواص تخم شوید؛ تخم شوید چه خواص و چه مضراتی دارد؟

خوردن شوید باعث تناسب اندام، زیبایی و سر حال شدن بدن می شود.در مورد خواص شوید در طب سنتی زیاد گفته شده است که البته باید بدانید این خوراکی هم مانند دیگر خوراکی های مضراتی نیز دارد. نکاتی در مورد تخم شوید؛ از خواص شوید تا مضرات آن خیلی از ما ایرانی ها ا ...

خواص روغن میخک

استفاده از روغن میخک خواص فوق العاده چشمگیری دارد، از بهبود گردش خون و کاهش التهاب تا کمک به آکنه و افزایش سلامت لثه! یکی از شناخته شده ترین موارد استفاده از روغن میخک، کاهش دردهای ناشی از مشکلات دندان است. این استفاده به حدی است که حتی تولید کنندگان خمیر دندان ...

زندگی برای زجر کشیدن خیلی کوتاهه!

افرادی هستند که یه عضوی از بدن یا بیناییشون رو از دست دادن و از تلخ ترین تجربه های زندگیشون عبور کردند اما بازم راهی پیدا کردند تا شاد باشند. اونا به این باور رسیدند که زندگی برای زجر کشیدن خیلی کوتاهه.   اما چطور میشه از زجر کشیدن راحت شد. این ...

تغذیه مناسب برای افرادی که زود عصبانی می شوند!

گیاه جینسینگ دارای آثار متعدد فارماکولوژیکی از جمله دارای اثر ضدخستگی (تقویت کننده قوای جسمی و فکری) می باشد. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده بسیاری از اثرات ضدخستگی جینسینگ به اثر محرک جینسینگ روی سیستم اعصاب مرکزی مربوط است. نوشته تغذیه مناسب برای افرادی که ...

این مواد غذایی نباید در یک زمان مصرف

این مواد خوراکی را نباید همزمان مصرف کنید

این مواد غذایی نباید در یک زمان مصرف محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم این مواد غذایی نباید در یک زمان مصرف صفحه اصلی مگ: این مواد غذایی را نباید در یک زمان مصرف صفحه اصلی مگ: این مواد غذایی را نباید در یک زمان مصرف برخی از مواد غذایی هستند که اگر در همان زمان خورده می شود در دستگاه گوارش ما باید این اختلال را و باعث تشنج.همه از ایالات متحده, گاهی اوقات مواد غذایی مختلف را با اتلاف وقت کنیم که شاید خوردن شان همراه با هم، مناسب نباشد. منظورمان مواد نخست ای که برای پختن انواع غذاها با هم ترکیب میشوند نیست.   به گزارش میهن مگ: در واقع منظور آن دسته از خوراکی هایی میباشند که نباید در کنار هم خورده شده و با هم وارد معده شوند. این دسته از خوراکی ها میتوانند باعث ناراحتی شما شوند و مشکلات جدی برای بدن به وجود آورند.با ما همراه باشید، می خواهیم ببینیم چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم تا بدن مان دچار مشکل نشود.   مسئله ی مهمی که ترکیب غذاها در بدن را دچار مشکل میکند، مدت زمان هضم آنهاست. برای هضم بعضی مواد خوراکی زمان زیادی لازم هست اما بعضی دیگر زودهضم میباشند. به طور متوسط، هضم میوه ها ۳۰ تا ۶۰ دقیقه زمان می برد. اما هضم سبزیجات، غلات و حبوبات، معمولا یک تا دو ساعت و گوشت و ماهی پخته شده حداقل 3 تا 4 ساعت طول میکشد.   اگر مواد خوراکی مدت زمان طولانی در معده یا روده باقی بمانند به جای این که هضم مؤثری دارا باشند، تمام مواد مغذی موجود در آن ها جذب نمیشوند. در این حالت مواد خوراکی در معده یا روده فاسد یا تخمیر میشوند و گازهای سمی و سرطان زایی ساخت میکنند که دیگر اندام ها ی بدن را برای این سم زُدایی دچار مشکل خواهد کرد.   این سموم ممکن هست باعث خستگی، تحریک پذیری، سردرد و بوی بد دهان شوند و بعد از تمام این ها بدن ممکن هست دچار مشکلات جدی تری مثل ورم مخاط روده ی بزرگ، التهاب، یبوست، ورم مفاصل، فشار خون و دیگر مشکلات ناخوشایند شود.   ۱. میوه همراه یا بعد از غذا ۳۰ تا ۶۰ دقیقه گذشته از غذا، میوه میل کنید – چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم از آنجایی که عملکرد میوه ها شبیه قند هاست پس زود هضم میباشند. در حالیکه عموما پروتئین ها و کربوهیدرات ها، دیر هضم می شوند. وقتی میوه ها را همراه غذا یا بعد از آن ها می خوریم؛ زودتر از غذا هضم میشوند و در معده تخمیر میشوند و همان جا باقی می مثل. این فرایند منجر به نفخ و ناراحتی معده می شود   باتاچاریا (Bhattacharya) یکی از مشاورین سلامت در نیویورک، دلایل دیگری را برای اجتناب از خوردن میوه ها همراه یا بعد از غذاها، عنوان میکند. او میگوید: «در واقع طبق آن چه آیورودا میگوید؛ هضم قندها آسان نیست، چرا که سنگین میباشند و برای هضم آن ها بدن باید حرارت کافی داشته باشد. به همین علت هست   که باید میوه ها را به تنهایی خورد.» باتاچاریا اضافه می کند که میوه ها به خصوص میوه های تازه و فصلی، منبع خالص انرژی و مواد خوراکی کاملی میباشند و ترکیب انها با پروتئین و کربوهیدرات فرایند هضم را مشکل میکند و بسیار سنگین هست. ترکیب میوه ها با غذا ها یعنی کالری خالص!   همۀ وقت} ۳۰ تا ۶۰ دقیقه گذشته از غذا، میوه میل کنید. هنگامی که میوه ها را با معده ی خالی میخورید، دستگاه گوارش آماده ی عمل هضم هست. آب میوه ها دستگاه گوارش را شست وشو میدهد، به بدن آب رسانی می کند و فیبر موجود در آن ها موجب پاک سازی دستگاه گوارش و فعال سازی آنزیم های گوارشی می شود.   از طرفی اگر خواستید بعد از غذا میوه بخورید این زمان باید حداقل ۳ ساعت بعد از خوردن غذا باشد. در این هنگام خوردن اکثر میوه ها اشکالی ندارد اما خوردن خربزه مفید هست چرا که خربزه به اندازه ی کافی شکر و آنزیم های خاص دارد. اما در هر صورت بهتر هست میوه ها را به تنهایی مصرف کنید.   ۲. هر نوع پروتئین حیوانی با انواع نشاسته پروتئین و نشاسته را با سبزیجات غیر نشاسته ای مصرف کنید – چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم   شنیدن این مورد احتمالا به مذاق ما ایرانی ها و گرچه خیلی از افراد خوش نخواهد آمد. واقعیت این هست که خوردن هر نوع پروتئین حیوانی با انواع مواد خوراکی نشاسته دار، ترکیب خوراکی مناسبی برای معده ی ما نیست. به این معنی که، خوردن برنج با گوشت های انواع خورشت یا خوراک.مرغ و خوردن مرغ و سیب زمینی برای هضم بد هست.   خوردن این دو نوع خوراکی به طور توأمان، باعث ساخت شیره های گوارشی متفاوت می شود که همدیگر را خنثی میکنند و باعث بروز مشکل در فرآیند هضم میشوند. نکته ی اصلی این هست که این اتفاق باعث باقی ماندن مواد خوراکی در معده و تخمیر انها، در نتیجه ساخت گاز معده و روده میشود و نفخ ایجاد می کند که به نوبه ی خود می تواند آزاردهنده باشد.   تجمع آنزیم های پروتئینی و کربوهیدرات در یک مکان و زمان باعث ایجاد محیط آلوده و ناسالم میشود. گرچه باتاچاریا در این باره معتقد هست که بدن تعداد زیادی از افراد به چنین غذاهایی مثل برنج و خورشت یا گوشت و سیب زمینی عادت دارد چون غذا های سنتی این افراد میباشند. او اضافه میکند که ترکیب لوبیا و برنج در این دسته بندی قرار نمیگیرد   و خوردن آن ها با هم بد نیست، چون این دو ماده ی خوراکی اثر هم افزایی در جریان گوارش دارند، یعنی اثر یکدیگر را تقویت میکنند و زمانی که با هم خورده میشوند اثر جذب انها بالاتر می رود.سعی کنید پروتئین و نشاسته را با سبزیجات غیر نشاسته ای مصرف کنید. اگر به مخلوط پروتئین حیوانی و نشاسته، سبزیجات برگ سبز را اضافه کنید، عوارض جانبی منفی این دو ترکیب به حداقل ممکن خواهد رسید.   ۳. چربی ها همراه بعضی غذاها هنگام مصرف چربی ها از سبزیجات برگ سبز بهره گیری کنید – چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم.در این مورد ابتدا چند غذا را برای شما مثال می زنیم سپس به دلایل نامناسب بودن این ترکیبات می پردازیم.   زیتون با نانتُِنِ ماهی با مایونزگوشت سرخ شده در روغن های گیاهی   درمورد ی این نوع ترکیب مواد خوراکی باید به این نکته اشاره کنیم که شما با خوردن این دو نوع مواد خوراکی با هم، در واقع بیش از یک نوع چربی را در بدن به جان هم می اندازید و این اتفاق، کار را برای فرایند هضم مشکل می کند. در این حالت فقط کافی هست یک نوع پروتئین هم مصرف کنید تا فرآیند هضم آن قدر کند شود که کبد از پس آن برنیاید.   در صورت بروز این اتفاق، فرایند هضم می تواند دردناک باشد و برای معده بسیار سخت خواهد بود که بعد از خوردن این مواد خوراکی کار خودش را به برترین نحو انجام بدهد و این یعنی نارسایی در روند کارکرد بدن که قطعا برای بدن مشکل ایجاد خواهد کرد.   چربی ها برای شکسته شدن به نمک های صفراوی کبد و کیسه ی صفرا نیاز دارند، بنابراین مخلوط شدن این مواد با مواد شیمیایی دیگر، فرایند گوارش را دچار اختلال خواهد کرد. در واقع همان طور که اشاره شد مقدار زیادی چربی همراه با پروتئین روند هضم را کند میکند. باتاچاریا میگوید: «چربی و روغن ها برای هضم به حرارت بالایی نیاز دارند   و فرد باید به نسبت حرارت بدنش انها را مصرف کند. هنگامی که حرارت روده ها کم باشد چربی ها هضم نمی شوند (انگار آن ها را در آب فروکرده باشید)، بنابراین روده ها سرد میشوند و روند هضم نیمه کاره می ماند.»   پیشنهاد میکنیم هنگام پختن سبزیجات، غلات و پروتئین ها از مقدار کمی روغن های آلی و طبیعی مثل روغن زیتون یا نارگیل بهره گیری کنید. از طرفی چربی های پروتئینی مثل آواکادو و روغن های دانه های گیاهی فقط باید با سبزیجات غیر نشاسته ای مصرف شوند و هنگام مصرف چربی ها از سبزیجات خام برگ سبز بهره گیری کنید.   ۴. مایعات همراه غذا نوشیدنی ها را ۱۰ دقیقه پیش از غذا میل کنید – چه غذاهایی را نباید بخوریم   اگر جزو کسانی هستید که عادت دارید با غذا نوشیدنی هایی مثل آب، نوشابه یا آب میوه میل کنید بهتر هست در این عادت خود تجدید نظر داشته باشید. این مورد شامل خوردن چای بلافاصله بعد از غذا هم میشود. نوشیدنی ها ممکن هست کمک کنند غذا از گلوی تان راحت تر پایین برود اما مشکل آنجایی آغاز میشود   که وقتی آب یا مایعات دیگر وارد معده میشوند مستقیما وارد سیستم گوارش می شوند و شیره ها و آنزیم های گوارشی را رقیق میکنند و این بدان معناست که بدن کار سخت تری برای فرآیند هضم در پیش خواهد داشت. غذا باید مدت زمان بیشتری در معده بماند تا دوباره همه ی چیز برای هضم آماده شود و این ماندن غذا در معده باعث نفخ میشود که میتواند بسیار آزاردهنده باشد. پس ظاهرا آب کمک می کند غذا بخورید اما در واقع برعکس هست.   بهتر هست، آب یا هر نوشیدنی دیگری را ۱۰ دقیقه پیش از غذا یا یک ساعت بعد از غذا میل کنید تا مشکلی در روند هضم پیش نیاید.   ۵. دو نوع غذای سرشار از پروتئین با هم تجمع پروتئین و بالا رفتن آن در دستگاه گوارش، تجزیه ی این مواد و روند هضم را بسیار طولانی میکند. این طولانی شدن هزینه ی سنگینی برای دستگاه گوارش دارد و تمام انرژی بدن را می گیرد. در آیورودا هم گفته می شود که باید از خوردن انواع گوشت با هم، مثل گوشت قرمز و ماهی اجتناب کنید.   بهتر هست گوشت را در آخر وعده ی خوراکی خود میل کنید و غذایتان را با سبزیجات و پروتئین های سبک تر آغاز کنید. باتاچاریا می گوید: «گوشت باید از همه ی دیرتر مصرف شود تا حرارت بدن به میزان کافی بالا رفته باشد و بتواند گوشت را هضم کند. هرگز بیش از ۱۰ دقیقه بین خوردن غذاهایی که گوشت دارند مکث نکنید   چون حرارت بدن پایین می آید. اگر دو نوع منبع پروتئین مصرف می کنید بهتر هست همراه آن ها سبزیجات آب دار مثل پیاز، گل کلم، کلم بروکلی یا کاهو مصرف کنید.»   ۶. حبوبات و پنیر اگر شما غذا های مکزیکی دوست دارید ممکن هست از خوردن حبوباتی مثل لوبیا که در غذا های مکزیکی وجود دارد همراه با پنیر لذت ببرید، اما ترکیب این غذاها با هم دستگاه گوارش را دچار مشکل می کند چون این ترکیبات مقدار زیادی گاز معده ساخت میکند و باعث نفخ شدید می شود که میتواند خیلی آزاردهنده باشد.   ۷. موز و شیر این ترکیب می تواند بدن را مسموم کند – چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم   هر چند همه ی ی ما فکر می کنیم که خوردن یک لیوان شیرموز میان وعده ی جذابی هست اما در واقع برعکس هست. خیلی از کارشناسان تغذیه معتقدند که این ترکیب خوراکی بسیار سنگین هست و تعداد زیادی از انها حتی معتقدند که این ترکیب میتواند بدن را مسموم کند. گرچه این موضوع هنوز محل مناقشه هست   اما حتی فارغ از این نکته، ترکیب این دو نوع خوراکی هم، همان مشکلات قبلی را برای بدن ایجاد میکند یعنی مدت طولانی در معده باقی میماند تا هضم شود که گرچه هضم بسیار دشواری هم خواهد داشت.در صورتی که تمایل زیادی به خوردن شیرموز دارید بهتر هست حداقل توجه کنید؛ موزی که بهره گیری میکنید کاملا رسیده باشد.   ۸. ماست و میوه های ترش هر چند خوردن این ترکیب هم مثل شیرموز، لذت بخش هست اما دلایل زیادی وجود دارد که نشان میدهد، خوردن این خوراکی عمده هم برای بدن ما لذت بخش نیست. مسئله ی مهم، عملکرد میوه ی ترش هست. اعتقاد بر این هست که این ترکیب می تواند فلور معده را تغییر بدهد و باعث بروز انواع مشکلات برای این اندام شود. این مشکلات قادر میباشند، توانایی بدن برای هضم این غذا را دچار مشکل کنند. چون این ترکیبات به انرژی زیادی برای هضم نیاز دارند.   ۹. ترکیبات گوجه فرنگی همراه با سس پاستا بهتر هست مواد خوراکی اسیدی با هیچ نوع کربوهیدراتی مصرف نشود  چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم    به گزارش پارس ناز این ترکیب هم همان طور که خودتان میدانید ظاهرا محبوبیت زیادی دارد چون خیلی ها دوست دارند پاستا را با کچاب یا سس های با پایه ی گوجه فرنگی میل کنند. خوردن این ترکیب به این علت مفید نیست که گوجه فرنگی یک خوراکی اسیدی هست و بهتر هست همراه با نشاسته خورده نشود. از طرفی تعداد زیادی از کارشناسان معتقدند   که بهتر هست مواد خوراکی اسیدی با هیچ نوع کربوهیدراتی مصرف نشود. چون ترکیب این مواد در بدن نیاز به انرژی زیادی برای هضم دارد و بدن را خسته و فرسوده می کند.     .منبع : مطالب مرتبط این خوراکی ها را نباید همزمان مصرف کنید این مواد غذایی را همزمان مصرف نکنید ممنوعات مصرف همزمان مواد غذایی در تابستان نباید این ۸ماده غذایی را مصرف کنید از مصرف این مواد پس از ورزش، خودداری کنید این مواد خوراکی را نباید همزمان مصرف کنید گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین