counter create hit

مطالب مرتبط:
مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم مکمل های طبیعی ک ...

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   طرز استفاده صحیح ...

سیاه دانه برای درمان مشکلات گوارشی

سیاه دانه حاوی فسفر، آهن، فسفات، کربوهیدرات و غیره است و یک ماده ی آنتی‌بیوتیک محسوب می‌شود که باعث نابودی ویروس‌ها، میکروب‌ها و باکتری‌ها می‌شود. کاروتن موجود در سیاه دا ...

خواص درمانی پوست لیمو ترش

خواص درمانی پوست لیمو ترش

خواص درمانی پوست لیمو ترش -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: کاهش چربی مضر ...

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص مفید میوه و آبمیوه در ...

بهترین تعریف موفقیت چیست؟!

موفقیت، برای هرکسی تعریف متفاوتی دارد همانطور که انتظارات آدم ها از خودشان و از زندگی با یکدیگر متفاوت است. تعریف شما از موفقیت چیست؟! من فکر می کنم بهترین تعریف موفقیت شادی است، نه حتی پول. پول خوب است اما نمی تواند روحی شاد بخرد. ما خودخواسته خو ...

بهترین صبحانه عضله ساز بدنسازان

بهترین صبحانه عضله ساز که می شود برای عضله سازی خورد چه صبحانه ای است؟ این وعده غذایی باید شامل چه موادی باشد که سخت عضله سازی بدن را تأمین نماید؟ شای ...

فواید خوردن شلغم در فصل زمستان!

فواید خوردن شلغم , برای پیشگیری از سرماخوردگی های مکرر، توصیه شده شبی یک عدد شلغم متوسط بخارپز خورده شود, شلغم سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار موثر است. نوشته فواید خوردن شلغم در فصل زمستان! اولین بار در تغذیه پدیدار ...

بدترین چیزهایی که یک رژیم گیرنده می تواند بشنود!

بدترین چیزهایی که یک رژیم گیرنده می تواند بشنود!

بدترین چیزی که در زمان رژیم گرفتن، شنیده اید چه بوده؟ این سوالی است که ما آن را در یک شبکه ی اجتماعی به اشتراک گذاشتیم. نتایج یک تحقیق که روی تعداد زیادی از زنان انجام شد، نشان داد 66% از این زنان که در سنین 25 تا 55 سالگی در تلاش برای وزن کم کردن بود ...

کم آبی بدن چه علامت هایی دارد و چگونه باید درمان شود؟!

کم آبی بدن می تواند به علت کم نوشیدن آب و یا به وسیله چیزهایی از قبیل اسهال , استفراغ , تب , تعریق بیش از حد , دفع ادرار فزاینده , بعنوان مثال درنتیجه دیابت یا بخاطر استفاده از داروهای خاصی به وجود بیاید. . نوشته کم آبی بدن چه علامت هایی ...

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

میزان تعریق بدن، به طور مستقیم با میزان سوخت و ساز بدن در ارتباط است و عرق کردن می تواند در مورد وضعیت سلامتی شما پیامی داشته باشد. تیتر20 - عرق کردن یک نشانه از سمت بدن است که می خواهد چیزی به ما بگوید! اگر زیاد عرق می کنید، ب ...

8 دلیل برای خوردن وعده های غذایی در کنار خانواده

8 دلیل برای خوردن وعده های غذایی در کنار خانواده

با عجله غذا نخورید رفتن به مدرسه، کلاس ورزشی، کار و دیگر قرار هایی که داریم باعث شده است خانواده ها کمتر بتوانند برای غذا خوردن دور هم جمع شوند. و حالا می بینیم که صبحانه فرزند خود را با عجله و در حال حرکت به او می دهی ...

خوردن دسر قبل یا بعد از غذا مناسب تر است؟

خوردن دسر قبل یا بعد از غذا مناسب تر است؟

در برخی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراک های شور را سر میز می گذارند. تیتر20 - دسر، وعده ایست که معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. اغلب دسرها شیرین هستند، ا ...

مصرف دمنوش دارچین و سیب ترش برای سر حال شدن و رفع خستگی

دمنوشی عالی برای رفع خستگی برای رفع خستگی و سر حال شدن هیچ چیز بیشتر از یک دمنوش خانگی مفید نیست. دمنوش سیب و دارچین با رایحه خوشی که دارد بسیار آرامبخش است و برای رفع خستگی مناسب است. با میل کردن این دمنوش می توانید از تمام خواص سیب و دارچین نیز بهره مند … ...

این مواد غذایی را مصرف کنید تا کلیه ها پاکسازی شوند

موادی برای پاکسازی کلیه ها در دنیای سلامت، بیشتر مباحثی در مورد قلب، ریه و پوست را شامل می شود و بیشتر می بینیم. اما کلیه نیز به اندازه قلب، ریه دارای اهمیت است. کلیه در سلامت بدن نقش مهمی را ایفا می کند. کلیه وظیفه دفع مواد زائد، تنظیم آب، تولید برخی از هو ...

مکمل های غذایی زنان و ۷ مکمل خطرناک

سالم و یا خطرناک؟ از محدودیت های مصرف مکمل های معروف پیش از مصرف آگاه شوید. تقریبا نیمی از امریکایی ها به طور روزانه مکمل های گیاهی یا مربوط به رژیم غذایی مصرف می کنند و مصرف این محصولات که بدون تجویز پزشک دریافت می شوند، بسیار پررونق است. بر اساس برآوردها ...

که میوه و سبزیجات مصرف کنید

تا می توانید میوه و سبزیجات مصرف کنید

که میوه و سبزیجات مصرف کنید محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم که میوه و سبزیجات مصرف کنید صفحه اصلی "میگ": نشان می دهد که میوه و سبزیجات مصرف کنید صفحه اصلی مگ: میوه سبزیجات مصرف کنید  خوردن میوه و سبزیحات همه ی وقت در علم تغذیه پیشنهاد شده هست و برای آنها هیچ ضرری تعریف نشده هست. رژیم های گیاهی برترین راه رسیدن به سلامتی میباشند. اکثر مردم می دانند که مصرف میوه ها و سبزیجات برای سلامت بدن انسان خوب هست، اما شاید افراد زیادی از تفاوت های موجود بین آنها آگاهی نداشته باشند. از نظر ساختار، مزه و مواد مغذی تفاوت های بسیاری بین میوه ها و سبزیجات وجود دارند.   به گزارش میهن مگ: میوه ها و سبزیجات از هر دو نقطه نظر گیاه شناسی و آشپزی طبقه بندی می شوند. از نظر گیاه شناسی، میوه ها و سبزیجات با دقت به اینکه از چه بخشی از گیاه حاصل می شوند، طبقه بندی میشوند.یک میوه از گل یک گیاه رشد می کند، در شرایطی که بخش های دیگر گیاه بعنوان سبزیجات دسته بندی می شوند.میوه ها حاوی دانه ها میباشند، در شرایطی که سبزیجات می توانند شامل ریشه ها، ساقه ها و برگ ها باشند.   از دیدگاه آشپزی، میوه ها و سبزیجات بر اساس مزه طبقه بندی می شوند. میوه ها به طور کلی دارای عطر و مزه ای شیرین یا ترش میباشند و می توانند در دسرها، میان وعده ها یا آبمیوه ها به کار گرفته شوند.سبزیجات دارای مزه ای ملایم یا همه ی پسند میباشند و به طور معمول بعنوان غذای فرعی یا یک وعده خوراکی اصلی مصرف میشوند.   میوه ها اغلب با سبزیجات اشتباه گرفته می شوندحداقل از نقطه نظر آشپزی، احتمالا برداشت بسیار خوبی از اینکه کدام مواد خوراکی بعنوان میوه و کدام یک بعنوان سبزی در نظر گرفته شده اند، دارید. با این وجود، گیاهان متعددی وجود دارند که از نظر فنی میوه میباشند، اگرچه اغلب به واسطه مزه خود در قالب سبزیجات طبقه بندی می شوند.   گوجه فرنگی یکی از شناخته شده ترین و بحث برانگیزترین نمونه ها در این اساس محسوب می شود. در سال 1983، دادگاه بینظیر ایالات امریکا حکم داد که گوجه فرنگی ها تحت قوانین کمرگ ایالات امریکا باید بعنوان سبزیجات طبقه بندی شوند.از دیدگاه گیاه شناسی، گوجه فرنگی ها از تعریفی متناسب با یک میوه برخوردار میباشند. با این وجود، آنها همچنان به طور معمول به واسطه مشخصات عطر و مزه خود به سبزیجات ارجاع میشوند.   از دیگر نمونه های متعارف میوه ها که به اشتباه در قالب سبزیجات دسته بندی می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:   کدو حلواییآووکادوخیارفلفلبادمجانزیتونکدو تنبلغلاف نخودکدو سبز   سبزیجاتی با عطر و مزه شیریناگرچه میوه های بسیاری به اشتباه بعنوان سبزیجات شناخته می شوند، تعداد اندکی از سبزیجات نیز وجود دارند که بعنوان میوه در نظر گرفته میشوند. بعضی سبزیجات در حالت عادی از عطر و مزه شیرین تری در مقایسه با اکثر سبزیجات دیگر برخوردار میباشند و نمونه با میوه ها در دسرها، پای ها و شیرینی ها بهره گیری میشوند.   بعنوان مثال، پای ریواس یکی از محبوب ترین دسرها هست. اگرچه ریواس به طور معمول بعنوان یک میوه در نظر گرفته می شود، از نظر فنی یک سبزی هست زیرا از ساقه های گیاه به دست می آید.پای سیب زمینی شیرین دسر دیگری هست که از محبوبیت بالایی در ایالات امریکا برخوردار هست و بخشی سنتی از مراسم جشن شکرگذاری محسوب می شود. به رغم مزه شیرین، سیب زمینی شیرین در حقیقت یک سبزی ریشه ای هست و نه یک میوه.   به طور نمونه، یام قندی خوراکی تهیه شده از یام هست. یام نوع دیگری از غده های خوراکی محسوب می شود. از دیگر سبزیجات که در حالت عادی عطر و مزه ای شیرین دارند می توان به چغندر، هویج و شلغم اشاره کرد.   مقایسه میوه ها و سبزیجات از نظر مواد مغذیمیوه ها و سبزیجات از نظر مواد مغذی دارای تشابهات بسیاری میباشند. هر دو سرشار از فیبر بوده و از محتوای خوب مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی سود می برند. همین طور، میوه ها و سبزیجات در حالت عادی از محتوای سدیم و چربی پایین برخوردار میباشند.   همان گونه که انتظار می رود به واسطه مزه شیرین تر، میوه ها از قند طبیعی و کالری بیشتری در مقایسه با اکثر انواع سبزیجات بهره می برند. بعنوان مثال، یک فنجان سیب حاوی 65 کالری و 13 گرم قند هست، در شرایطی که یک فنجان بروکلی تنها 31 کالری و 2 گرم قند دارد.   در مقایسه با سبزیجات، بعضی انواع میوه ها همین طور از محتوای فیبر اکثر در هر گرم سود می برند. محتوای فیبر در هر 100 گرم برای میوه محدوده 2 تا 15 گرم را در بر می گیرد، در شرایطی که سبزیجات سبز برگ 1.2 تا 4 گرم فیبر برای وزنی نمونه را ارائه می کنند.   محتوای آب نیز بسیار متغیر هست. سبزیجات سبزبرگ ممکن هست از 84 تا 95 درصد آب تشکیل شده باشند، در شرایطی که میوه ها از محتوای آب اندکی کمتر بین 61 تا 89 درصد برخوردار میباشند.بعضی تفاوت های تغذیه ای بین دسته های گوناگون میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند. در ادامه به بعضی از آنها اشاره می شود:   ساقه های زیرزمینی: سرشار از فیبر، و همین طور منبع خوبی برای ویتامین C، بتاکاروتن، پتاسیم و ویتامین های B.   مرکبات: سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن، فولات و آنتی اکسیدان ها که می توانند سد محافظتی در برابر مریضی انحطاطی ایجاد کنند.   سبزیجات چلیپایی: حاوی گلوکوزینولات، گروهی از ترکیبات که با پیش گیری از سرطان پیوند خورده اند.   توت ها: سرشار از آنتوسیانین ها، ترکیبات ضد التهابی که توانایی کاهش استرس اکسیداتیو و ارتقا سلامت قلب را دارند.   سبزیجات برگدار: منبع خوبی برای کارتنوئیدها مثل لوتئین، که در کاهش خطر مریضی قلبی، سکته مغزی، و سرطان نقش دارند.   با ترکیب خوبی از میوه ها و سبزیجات در رژیم خوراکی می توان از دریافت انواع گوناگون مواد مغذی اطمینان حاصل کرد.   فواید میوه ها و سبزیجاتپژوهش های بسیاری فواید گوناگون مصرف میوه ها و سبزیجات برای سلامت بدن انسان را مستند کرده اند. چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف میوه ها و سبزیجات با خطر کاهش یافته ابتلا به مریضی قلبی پیوند خورده هست. حتی نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف بیش از سه وعده در روز خطر ابتلا به مریضی قلبی را تا 70 درصد کاهش می دهد.   به علت اینکه میوه ها و سبزیجات از کالری پایینی برخوردار میباشند، اما محتوای فیبر بالا دارند مصرف آنها می تواند به کاهش و زیر نظارت نگه داشتن وزن نیز کمک کند. مطالعه ای که با حضور 133 هزار شرکت کننده طی بازه زمانی 24 سال انجام شد، نشان داد، زمانی که شرکت کنندگان مصرف میوه ها و سبزیجات غیر نشاسته ای را افزایش دادند، وزن آنها در مسیر کاهش قرار گرفت.   افزایش دریافت فیبر از طریق مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن هست حتی خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش دهد. چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف بالای میوه ها و سبزیجات با خطر کاهش یافته ابتلا به سرطان روده بزرگ پیوند خورده هست.در نهایت، مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن هست به سود قند خون شما نیز تمام شود. فیبر موجود در این مواد خوراکی جذب قند را کند می کنند که می تواند سطوح قند خون را پایدار نگه دارد.   نتایج یک مطالعه نشان داد که افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند به کاهش ابتلا به دیابت منجر شود.باید به این نکته اشاره داشت که این نتایج درمورد مصرف میوه ها و سبزیجات کامل و نه آبمیوه کسب شده اند. آبمیوه دوز مشخص از ویتامین ها، مواد معدنی، و قندهای موجود در میوه را ارائه میکند، اما از محتوای فیبر و فواید سلامت مرتبط با آن برخوردار نیست.   سخن پایانیاز نظر گیاه شناسی، تفاوتی مشخص بین میوه ها و سبزیجات وجود دارد. با این وجود، هر دو از آلبوم ای قابل دقت از مواد مغذی و فواید سلامت سود می برند که از کاهش خطر ابتلا به مریضی های مزمن تا کاهش وزن را شامل می شود.دستورالعمل های کنونی مصرف حداقل پنج وعده میوه و سبزی در روز را پیشنهاد می کنند که شامل 3 فنجان از سبزیجات و 2 فنجان از میوه ها می شود.   در نهایت، دقت داشته باشید که طبقه بندی میوه ها و سبزیجات از اهمیتی نمونه با مصرف آنها برای بهره مندی از مواد مغذی متنوع برخوردار نیست.     .منبع : مطالب مرتبط این سبزیجات را می توانید جایگزین شیر کنید تا می توانید برنج سبوس دار مصرف کنید! برای کاهش وزن میوه و سبزیجات تازه میل کنید چرا مصرف میوه و سبزیجات غیرنشاسته ای توصیه می شود؟ مصرف میوه جات و سبزیجات باعث رفع یبوست می شود تا می توانید میوه و سبزیجات مصرف کنید گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین