counter create hit

مطالب مرتبط:
جشن تولد پُر زرق و برق در راسته نوروزخان

جشن تولد پُر زرق و برق در راسته نوروزخان

هفته نامه همشهری شش و هفت - فاطمه شیخ علیزاده، یاسمن ده میانی: همه پدر و مادرها می دانند که مراسم جشن تولد بچه های امروزی مثل زمان قدیم به چند بادکنک و کاغذکشی ختم نمی شود. تولدها یک تم از قبل تعیین شده دارد که معمولا بچه ها آن را از روی کارتون مورد علاقه شان انتخا ...

مصرف چه داروهایی حین پرواز مضر است؟

مصرف چه داروهایی حین پرواز مضر است؟

مصرف چه داروهایی حین پرواز مضر است؟ زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:تقریبا اکثر ما با قوانین سفر با هواپیما آشنایی داریم مثلا اینکه دو ساعت قب ...

تاریخچه ویکتوریا سکرت

تاریخچه ویکتوریا سکرت

چهل سال پیش یعنی در سال ۱۹۷۷ شرکت Victoria’s Secret در ایالت کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکا تاسیس شد. البته در حال حاضر دفتر مرکزی این شرکت در ایالت اوهایو قرار دارد. روی ریموند موسس ویکتوریا سکرت این نام را با کمک همسر خود به و ...

فیلم: تزئین زمستانی با آویزهای کاغذیِ دانه برف

فیلم: تزئین زمستانی با آویزهای کاغذیِ دانه برف

برترین ها: از این آویز های کاغذی که به شکل دانه برف هستند برای تزئین جشن های خود استفاده کنید.   [iframe]   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

چگونه مانع افتادگی پوست گردن شویم؟

چگونه مانع افتادگی پوست گردن شویم؟

با افزایش سن، پوست گردن طراوت و شادابی خود را از دست می دهد و کم کم شل و آویزان شده و گردن ...

خطر بحران کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۹۷

خطر بحران کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۹۷

عضو کمیسیون بهداشت مجلس اعلام كرد: خطر بحران کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۹۷ زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:عضو کمیسیون ...

جوش های زیر پوستی + راه درمان آن

جوش های زیر پوستی + راه درمان آن

جوشهای زیرپوستی یکی از مشکلات پوستی است. و دلیل عمده ی این نوع جوش ها نیز، تجمع چربی ...

آموزش تزئین کیف دخترانه با خز+تصاویر

تزئین کیف با خز , کیف یا ساک (به فرانسوی: sac) ابزار متداولی به شکل محتوی غیرسخت است. استفاده از کیف ها به پیش از تاریخِ مکتوب برمی گردد.آموزش تصویری تزئین کیف دخترانه با خز.. نوشته آموزش تزئین کیف دخترانه با خز+تصاویر اولین بار در خانه دا ...

چطور امن ترین جا در وسائل نقلیه را انتخاب کنیم؟

چطور امن ترین جا در وسائل نقلیه را انتخاب کنیم؟

چطور امن‌ترین جا در وسائل نقلیه را انتخاب کنیم؟ زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:حفظ ایمنی در هنگام استفاده از وسائل نقلیه از اولویت‌های اصلی مسافران ا ...

مزایای ازدواج دانشجویی + معایب

مزایای ازدواج دانشجویی + معایب

بگذارید از مزایای ازدواج دانشجویی بگوییم و بعد سراغ معایب آن برویم. اولین ...

آموزش دوخت انواع کلاه از پلیور های قدیمی +تصاویر

آموزش دوخت کلاه , در این مقاله توضیح داده شده است که با پلیور های قدیمی بچگانه که دیگر به درد بخور نیستند، چگونه می توان کلاه های دخترانه و پسرانه درست کرد. این کلاه ها را برای فرزندتان تهیه کنید. نوشته آموزش دوخت انواع کلاه از پلیور های قدیمی +تصاویر ا ...

مقایسه مخارج استاندارد بچه داری در ایران و چند کشور دنیا

مقایسه مخارج استاندارد بچه داری در ایران و چند کشور دنیا

روزنامه هفت صبح - علی هادی زاده: بسیاری از افراد قبل از بچه دار شدن به جای فکر کردن به شیرینی ها و خوشی های آن به خرج و مخارج آن فکر می کنند. امری که هر چند بسیار منطقی است ولی به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد و برای هر کسی متغیر است. طبق آمارهای جهانی بیشترین ...

پروژه یک ماهه افزایش آگاهی در مورد PMS – روز دوازدهم

پروژه یک ماهه افزایش آگاهی در مورد PMS – روز دوازدهم

عادت ماهیانه بخشی از زندگی خانم هاست که در واقع بخشی از بلوغ است و که در حالت نرمال و درست نشان دهنده سلامت جنسی است و به نوعی آمادگی برای باروری را نشان میدهد. مدت زمان عادت ما ...

روش طبیعی مراقبت از موهای فر را یاد بگیرید

مراقبت از موهای فر ، افرادی که موهای فر ندارند غبطه می خورند که چرا موهایشان فر نمی شوداین در حالی است که نگهداری و سالم نگه داشتن موهای فر بسیار دشوار است. اگر نمی خواهیدموهایتان را صاف کنید و دوست دارید حالت فر را ه ...

کشف خانواده جدیدی از آنتی بیوتیک ها در خاک

کشف خانواده جدیدی از آنتی بیوتیک ها در خاک

کشف خانواده جدیدی از آنتی‌بیوتیک‌ها در خاک زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:دانشمندان موفق به کشف خانواده جدیدی از آنتی ...

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:با مصرف مرتب از این سالاد خوش طعم، سلامتی خود را تضمین کنید. ...

خوب "دست" در پخت و پز

خیر و برکتِ «دست» در آشپزی

هفتگی کرگدن - نیوشا مؤمنان: دارایی های خوب می دانم زمانی که پخت و پز است که من دوست دارم. یک نتیجه عالی است. به زمان و صبر بی تفاوتی از همان مواد و همان قبلی دستور العمل به عنوان یک نتیجه از قلب نوح. از آرد سرگرم کننده فرهنگ یک باور در "دست" است. برخی از مردم آنقدر پر از مهربانی و صفا داخلی بود دست خود را به هر چیزی که می رود. یک برکت و مبارک با آن است. جزئی پولی هدیه. آن پول یک گره باز می شود. مرحله پس از آن حیاط خلوت و سوت که می توان پشت سر گذاشت. مغازه پر است از مشتری می شود. بر سر سفره ای که می نشینند، سفره پربرکت می شود. در میان مادران مهربان بزرگوار، این دستِ پرخیر و برکت فراوان است. مادران به وقت خوالیگری از ساده ترین مواد، خوراک هایی بر سر سفره می گذارند که بزرگ ترین سرآشپزهای جهان از پختن نظیر آن ها عاجزند.   این همان تاثیر «دست» و درواقع آن نیروی خیری است که در نیت مستتر است. آشپزها خوب می دانند وقتی برای افرادی آشپزی می کنند که دوستشان دارند، بیا با علاقه و تمرکز آشپزی می کنند، نتیجه عالی می شود. به وقت بی حوصلگی و بی علاقگی از همان مواد و با عمل به همان دستور پیشین نتیجه دلچسب و خوب نخواهدشد. خوالیگری هنری است که با روح آدمی در ارتباط است. استاد دریابندری، در کتاب «مستطاب آشپزی»شان، هنر آشپزی را با هنر متعالی موسیقی همتراز دانسته اند. هر دو با احساسات ظریف و لطیف آدمی سخت در هم تنیده شده اند. یکی از راه گوش به سمع شنونده می رسد و حظی روحانی به شنونده می دهد و دیگری به کام خورنده می نشیند و سبب لذتی عمیق می شود.       هر دو هنرهایی هستند که محصولشان به آنی صرف می شوند و از خود حظی عمیق به جا می گذارند، هر دو مانند سینما و هنرهای تجسمی نیستند که عینا قابلیت نگهداری داشته باشند. (موسیقی ضبط شده فی الواقع سایه ای از واقعیت اثر است که برای تکرار لذت شنیدن حبس می شود.) اما برای درک این لذت، خورندگان باید خوراک را ارج بنهند و حس و لمس عطر و مزه و طعم و بافت را دست کم نگیرند. نباید در گیر و دار زندگی پرسرعت مدرن، مزه ها از دست بروند. نباید به دلیل سادگی غذا، از حظ مزه مزه کردن و لمس خوراک در کام چشم پوشید. برای من لذت خوردن اشکنه آرد هیچ کم از به نیش کشیدن کباب ندارد. از هر دوی آن ها می شود به یک میزان حظ و لذت برد.  در مسابقه های آشپزی که این روزها در سراسر دنیا از رسانه های مختلف پخش می شوند، می شوند، یک بخش آن سخت مورد علاقه من است و آن وصفی است که برخی از داورها از خوراک می کنند. با دقتی هنرمندانه، رنگ و بو و بافت و مزه خوراک را توضیح می دهند. اگر هر خورنده کمی مهارت حظ بردن از خوراک بیاموزد، شکر نعمت را هزار بار بیشتر و عمیق تر به جای می آورد و لذتی حلال و پاکیزه بر او دست می دهد که موجب گشایش خاطر می شود. در سنت ما بوییدن و مزه مزه کردن و آرام خوردن رسمی بوده است که در هیاهوی زندگی جدید از خاطرش برده و به مغاک خوردن خوراک های ناماکول فست فودی گرفتار آمده ایم. در پختن این خوراک ها «دست» و نیت قلبی و حس آشپز هیچ نقشی ندارد، عمل آوردنشان کاری مکانیکی است و خوردن را به کرداری شبیه به سوختگیر تنزل می دهد. شاید فضای این روزها با حال و هوای این مطلب تجانسی نداشته باشد اما با کمی مهربانی، ضیافت کردن و رفیق و رهگذر و همشهری را پای سفره نشاندن و ساعتی به آرامش و خوشی حتی نان خالی خوردن شاید کام تلخمان را شیرین کند. به یاد آوریم که ایرانیان از زمان های دور به جان می کوشیدند که سرزمینشان را آباد و مبدل به محلی خوشایند برای زندگی کنند. از فرسنگ ها دور، آب را زیرِ زمین جاری می ساختند و باد را در بادگیرهای بلند به جریان وا می داشتند، در دل کویر کشتزار و نخلستان برپا می کردند. بر ماست که به ایران بیندیشیم و حق بگوییم و حق بجوییم و دست یکدیگر را به یاری و مهر بگیریم. حال به نیت مهر و صفا، چند تکه کدوی حلوایی پوست گرفته را آب‌پز کنید. دو، سه مشت عدس معمولی را هم جداگانه بپزید. وقتی هر دو خوب پختند آن ها را به هم بیامیزید و مخلوط کنید و با گوشتکوب له کنید. حاصل خوراکی گرم و نرم است که با نان برشته بسی لذیذ و خوش خوراک است. حال تصنیف «ایران خورشیدی تابان دارد...» ساخته استاد علیزاده را با صدای استادش جریان بیابید و بنیوشید: «ایران خورشیدی تابان دارد/ با جان پیوندی پنهان دارد/ مهرش جاویدان، با دل پیمان دارد/ دل پاس پیمان دارد، تا جان دارد...»